TEST: Squeezebox Duet er genial

Både du og kjæresten din vil elske denne fjernkontrollen.

TEST: Squeezebox Duet er genial
Publisert
Sist oppdatert

Da kollega Idsø testet den originale Squeeze-boksen i 2006 var han nesten lyrisk av begeistring, og til tross for at vi er så heldige å leke med stadig nye produkter er det fortsatt den han sverger til i heimen. I en så omskiftelig verden som vår er det alene et kvalitetstegn. Spenningen var derfor stor når vi endelig fikk tilsendt den nye utgaven Squeezebox Duet.

Hva er nytt?

Som navnet tilsier er det her to enheter som jobber sammen, en helt ny baseenhet og ikke minst en – unnskyld uttrykket: Griselekker fjernkontroll.

Fjernkontrollen har nemlig en 2,4 tommer stor LCD-skjerm, som med sitt iPod-lignende skroll-hjul gir deg langt enklere oversikt over musikksamlingen du har lagret på PCen, eller de utallige nettradioene, podcastene og musikktjenestene som finnes på nettet.

Trykk på Play-knappen under for å se en 16 min. lang video om Squeezebox Duet:

Du kan også laste ned videoen her (MPG4 med H264 kodec) :

Riktig god lyd.

Den diskrè baseenheten plugges inn i forsterkeren eller receiveren din via de digitale utgangene (coaxial eller optisk), eller analogt via vanlige phono-plugger. Lydkjennerne der ute vil også sette pris på den innebygde DACen, som har fått mye skryt på nettet for sin lydkvalitet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer