Dyson Pure Humidify+Cool

TEST: Topp, men trolig helt unødvendig

Dysons nye vifte og luftrenser har en interessant nyhet, men vi er ikke overbevist.

DYSON PURE HUMIDIFY+COOL: En kombinert vifte, luftrenser og luftfukter er noe av det nyeste fra Dyson på det norske markedet. Foto: Martin Kynningsrud Størbu
DYSON PURE HUMIDIFY+COOL: En kombinert vifte, luftrenser og luftfukter er noe av det nyeste fra Dyson på det norske markedet. Foto: Martin Kynningsrud Størbu Vis mer
Publisert

I sommermånedene kan det fort bli i varmeste laget innendørs, og spesielt om natta kan det være plagsomt varmt når du prøver å sove. Det er akkurat derfor nordmenn flokker til elektronikkforretningene på utkikk etter vifter og portable klimaanlegg som kan bidra med sitt når varmen er på sitt verste.

Britiske Dyson er kjent for å være blant de beste i klassen på viftemarkedet, men prisen er også deretter. Vi har tidligere sett på en bordvifte og en gulvvifte, begge med integrert luftrenser, og nå har selskapet utvidet utvalget sitt med en kombinert vifte, luftfukter og luftrenser, kalt Pure Humidify+Cool.

Design

Dyson-nyheten befinner seg i samme designkategori som de andre av selskapets kombinerte vifter og luftrensere. Det vil en stor, buet vifte på toppen og en grå grill i bunn, der luftrenseren sitter.

Pure Humidify+Cool har også en vanntank helt nederst, som du enkelt kan skyve ut for å fylle på vann til luftfukteren, samt et lite panel som viser luftkvalitet, temperatur, fuktighet og liknende.

Designet er med andre ganske annerledes enn andre vifter på markedet, og det er ingen tvil om at Dyson-produktene ser ganske høyteknologiske ut, men det som skuffer oss at kvalitetsfølelsen forringes når det stort sett går i plast.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer