Test: ViewSonic 32"-LCD

FLATTV-TEST: For de fleste er nok ViewSonic mest kjent for sine PC-skjermer, så hvordan klarer de seg på TV-fronten? Bli med på testen av denne lekre 32-tommeren.

Publisert
Sist oppdatert

Nok en dataskjermleverandør prøver seg her med en stor LCD-TV. Fra tidligere vet vi dessverre at ikke alle dataprodusentene takler TV-mediet like godt. Vi ble riktignok positivt overrasket over Dells 26-tommer, men skuffelsen var unektelig stor da vi testet Fujitsu-Siemens 30-tommer. Vi var derfor spent på hvordan ViewSonic ville klare seg.

TVen legges ut for salg nå i midten av desember, og skal ha en veiledende pris på 23.436 kroner. Siden flatTV-prisene endres kontinuerlig bør du uansett sammenligne pris nøye før du bestemmer deg.

Førsteinntrykk

Selv om dette ikke er en ren designmodell, gir ViewSonicen et positivt inntrykk. Den minner mye om Sonys - og spesielt LGs nye flatTVer, noe som gir pluss i vår bok. Selve TV-rammen er i lettmetall, og de skinnende glassplatene rundt selve skjermen og på TV-foten er med på å gi et ganske så eksklusivt inntrykk. Sett bakfra og fra siden blir det imidlertid litt mye plast.

Under selve skjermen ser vi også – til vår store glede – en diskret innebygget minnekortleser. I en tid da ”alle” har digitalkamera gir det unektelig pluss i vår bok.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer