Thai ferdigmat er best i test

Nå kan alle få god «thai take away», selv om det er milevis til nærmeste restaurant. Men kjøttbollene kan du styre unna.

THAI TAKEAWAY: Anbefales på det varmeste. Dette kommer vi til å kjøpe igjen! Foto: OLE PETTER BAUGERØD STOKKE
THAI TAKEAWAY: Anbefales på det varmeste. Dette kommer vi til å kjøpe igjen! Foto: OLE PETTER BAUGERØD STOKKE Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Selv om norske ferdigmatprodusenter har relativt godt grep på tradisjonsrik norsk og noe europeisk kost, har de mer eksotiske rettene hittil vært relativt store skuffelser. Den gode nyheten er at Kitchen Joy har gjort noe med det.

For de nye frosne Thai-Cube ferdigrettene er små, men store smaksbomber, og mer enn på høyde med de aller fleste takeaway-restauranter vi har vært borte i.

Som en ekstra bonus kommer de i små kartonger, lik dem vi ser på amerikanske filmer og TV-serier, for dem som ønsker en filmklassisk thai take away-opplevelse.

LES OGSÅ: Mange er flau over ferdigmat

Frossen thaimat: - Kanskje det beste vi har smakt

Mange nordmenn har fått smaken på det thailandske kjøkken, men det kan være vanskelig å få til den autentiske smaken hjemme, for ikke alle dagligvarebutikker fører de ferske råvarene man trenger.

Du får mye i et glass, men for eksempel Thai-basilikum, fersk sitrongress og galangal er ikke ingredienser som er basisvare i butikkhyllene. Det er mulig å få fatt i det i spesialbutikker, men hva gjør du om den er 50 mil unna?

Vi kan allerede nå avsløre at en av årets beste matnyheter er Thai Cube Padang Chicken Curry. Retten er produsert i Thailand, men kan fra disse dager plukkes opp i frysedisken i en rekke norske butikker. Jo, det er sikkert bedre om du får den servert på stranden i Thailand, men som ferdigmat er dette kanskje det beste vi har smakt, og den skilte seg klart ut da vi fortsatte testingen av årets ferdigmatnyheter.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer