THX Ultra 2 & andre godbiter

THX er ikke et eget lydsystem, som for eksempel Dolby Digital. En THX-godkjennning viser bare at anlegget tilfredsstiller visse tekniske krav.

Publisert
Sist oppdatert

Er du glad i forkortelser finner du de fleste i spesifikasjonene til C2; Dolby Digital, Dolby Digital EX, DTS, DTS-ES, DTS Neo:6, og THX Ultra 2 osv, osv.

THX Ultra er den orginale THX Home-standarden, mens THX Ultra2 er en videreutvikling av denne. Den skal gi deg en kompromissløs 8 kanals gjengivelse av hvilken som helst flerkanals lydkilde, uansett om det er musikk eller film.

THX ultra2 receivere/forsterkere har 7 kanals forsterkere. Hentet fra: Akers Mic

Godbiter

C2’s DSP motor (Motorola Symphony DSP 56367) gir deg mange lekre finesser. Blant annet ett patentert digitalt og analogt bassystem som skal hindre unøyaktige tidsforsinkelser når lave frekvenser fra kanaler med varierende forsinkelser mikses inn i subwooferkanalen.

C2-prosessoren vurderer også de innkomne digitale signalene på tre ulike måter, slik at lyden skal bli best mulig. I tillegg skal problemet med uønsket muting på begynnelsen av nye spor være fjernet.

Mer om innstillingene

Avstands- og styrkeinnstillinger for hver av prosessorens 7.1-kanaler gjøres enklest ved å kople til den medfølgende mikrofonen. Det kan imidlertid også gjøres manuelt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer