Ti sprutsikre tommer

Den er ti tommer stor og jentene elsker den. Selv gutta priser mulighetene den gir. Men er den verdt prisen?

Publisert
Sist oppdatert

Iced Sugar er navnet på Thomsons nye TV, som er designet for å passe inn på landets kjøkkenbenker.

En ti tommers skjerm gir ikke akkurat noen kinofølelse, men for deg som er livredd for å gå glipp av favorittserien når du kokkelerer på kjøkkenet dekker den absolutt behovet.

Sprutsikker

TVen er altså laget for å takle livet på kjøkkenbenken. Selve apparatet har derfor sprutsikkert design for å kunne takle vann og fett. Dette gjelder også den medfølgende fjernkontrollen som i tillegg er utstyrt med et hendig "hengefeste", som gjør det enkelt å henge den på veggen sammen med resten av designerknivene dine. Praktisk.

Trykk her for å se store bilder av TVen

I bruk

TVen er enkel i bruk. Kanalene ble enkelt stilt inn via fjernkontrollen, og som vanlig kan du velge mellom automatisk eller manuell innstilling. Vil du sperre tilgangen til enkelte kanaler for barna i huset, kan du i tillegg legge inn en adgangskontroll med firesifret kode

Fjernkontrollen er forøvrig tilnærmet selvforklarende, men av gammel vane savner vi opplyst/selvlysende tastatur. Ikke noe stort problem egentlig - det er jo ikke så ofte man har lyset av når man først er på kjøkkenet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer