Tid for late dager

Sjekk de hagemøblene!

Wave er nytt av året fra Royal Botania. Hengekøyen er designet av Eric Nyberg og Gustav Storm, og er kun forbundet til bakken på ett punkt. Koster  13.995 pund hos www.encompassco.com Foto: Produsenten
Wave er nytt av året fra Royal Botania. Hengekøyen er designet av Eric Nyberg og Gustav Storm, og er kun forbundet til bakken på ett punkt. Koster 13.995 pund hos www.encompassco.com Foto: Produsenten Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Snøen er på vikende front de fleste steder, og synes ikke snøen på din terrasse å være på vei bort, så er nok ikke du den eneste i landet som tar skjebnen og årets terrassesesong i egne hender og skyfler det verste unna.

Vi har plukket fram noen av de deiligste avslappingsmøblene for hagebruk, både hete designernyheter og alternativer for mer prisbevisste forbrukere.

Du kan drømme deg vekk til late dager under sola, ved å kikke igjennom bildeserien nederst i artikkelen.

Disse hagemøblene tåler en norsk sommer

Valgmuligheter

Dersom du er på markedet for å kjøpe deg nye hagemøbler, er det selvsagt mye å velge i. Dersom du har hus og hage, jobb, barn og ellers nok å henge fingrene i, kan det være klokt å velge hagemøbler som ikke trenger veldig mye stell og ettersyn. Og her har det kommet veldig mye på markedet de siste årene: Plast trenger ikke lenger være kjipt, og møbler i flettet kunstfiber er blitt veldig populært - og har kommet i stort utvalg.

Gi plastikkmøblene en ny vår

Vedlikehold

Plastmøbler trenger som sagt lite vedlikehold, men en liten shine kan nok det meste trenge etter å ha stått bortstuet en hel vinter. En god vask er uunnværlig, og er det flekker som ikke går bort, kan du forsøke å ta det forsiktig vekk med stålull. Til sist kan du polere plastmøblene med en voks spesialtilpasset til plastmøbler.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer