Tid for snøfreser

Lei av å måke? Hva skal jeg velge?

Publisert
Sist oppdatert

Snøen kommer alltid overraskende og når det passer dårligst. Da er det bare å ta fram skuffe og de stygge ordene og sette i gang. Men dette gjelder ikke alle.

Noen ser at snøen laver ned og gleder seg til det har bygget seg opp minst 30 cm med hvitt, så tar de på seg varmedressen, fórete arbeidshansker og en god lue.

Så går de forventningsfulle ut til snøfreseren! Så hygger de seg med denne en halvtimes tid, før oppkjørsel, gårdsplass og gangveier er praktisk talt snøfrie.

Dette er i hvertfall denne journalistens reaksjon på snøen som har falt de siste årene, etter at vi gikk til anskaffelse av en kurant snøfreser.

Har du snøfreser? Del dine erfaringer med andre i debatten under artikkelen

Men hva slags maskin trenger man?

Fordelen med å bo i eget hus er at du selv må sørge for å måke snø, og slipper å ergre deg over at andre ikke gjør det. Hvordan snøen skal måkes er også opp til deg, du kan velge å ta det som trim, men ikke alle fysioterapauter og leger bifaller det. Plutselig og overmodig iherdig aktivitet med gamle muskler, som har ligget i dvale siden i fjor, kan føre til overbelastninger med konsekvenser. Særlig hvis man er godt inne i sin annen ungdom.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer