Åpne knekkebrød-pakke

TikTok-trikset vi elsker

Glem smuler, lirking og istykkerrevne pakker. Dette er den klart beste måten å åpne knekkebrødpakken på.

SMART: Det er alltid kjedelig når man sliter med å få opp knekkebrødpakken, men med dette tipset går det lett som en plett. Vis mer
Publisert

Flere enn jeg som sliter med å åpne knekkebrødpakken på en elegant måte? Og, ikke minst, få ut det første knekkebrødet uten å rive opp halve pakken eller knuse det i tusen biter?

Det nærmeste jeg har kommet en løsning som virker er å ta en kniv og skjære gjennom pakken mellom to knekkebrød. Men også her har det en tendens til å bli mye søl og smuler (som er veldig lite hyggelige å tråkke barfot på om morgenen).

TikTok-bruker @fairycakesnorway, Jane R. Haugli, har lagt ut en video som viser en mye, mye smartere måte å gjøre det på. Klippet har gått viralt, og er i skrivende stund sett over 900.000 ganger!

Se videoen her.

Haugli oppdaget trikset på TikTok selv, hos en svensk bruker hun ikke husker navnet på.

- Så jeg måtte prøve og det funket jo! Hadde ikke forventet at det skulle få så masse oppmerksomhet! Veldig gøy, sier Haugli til DinSide.

Haugli har i skrivende stund drøye 6.000 følgere og hele 192.000 likerklikk.

Hun deler i hovedsak ulike kjøkkentriks og lifehacks, merket med «Visste du ...». Knekkebrødtrikset er det som har fått mest oppmerksomhet, men ser vi bort ifra det, er det en smart ting hun har mye glede av i hverdagen:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.