Til å dø for ...

Gjør dusjinga mer spennende.

Til å dø for ...
Publisert
Sist oppdatert

Dødsangsten får kanskje grobunn med den ovenfor avbildede dusjgardinen - det er i alle fall muligheter for at lørdagsbadet føles noe mer spennende.

Selve utformingen av dusjgardinen er imidlertid ikke den eneste grunnen til at du bør føle en viss angst i dusjen:

Ifølge en amerikansk studie, kan de milliarder av bakteriene som finnes i dusjforhenget ditt, være livsfarlig.

Hver gang dusjen slås på og vannet slår mot forhenget, sender det en haug bakterier opp i luften, som lett trenger inn i lunger og åpne sår på kroppen - som kan være spesielt farlig for mennesker med nedsatt immunsystem, ifølge denne forskningsrapporten.

Den amerikanske professoren bak den nevnte forkningsstudien, anbefaler derfor alle med nedsatt immunforsvar å vaske dusjforhenget hver dag. Hvor ofte vasker du dusjforhenget ditt - om noen gang overhodet? Stem i avstemmingsobjektet til høyre.

Les også om dusjveggen som eksploderte

Ifølge det amerikanske nettstedet Simple Life, bør du spraye dusjforhenget med egnet spray som en del av de daglige husrengjørings-rutinene. Dette skal ta 15 sekunder - og den daglige rengjøringen av huset skal med disse metodene ta 19 minutter.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer