Tilbyr «hotelltjenester» hjemme hos folk

Ny tjeneste skal gi folk «hotellfølelse» selv om de ikke er på hotell.

SELGER HOTELLTJENESTER TIL PRIVATE: Nordic Choice Hotel tester ut å selge hotelltjenester hjemme i private boliger. Kanskje kommer det også til Oslo i løpet av året. Foto: Shutterstock/NTB scanpix
SELGER HOTELLTJENESTER TIL PRIVATE: Nordic Choice Hotel tester ut å selge hotelltjenester hjemme i private boliger. Kanskje kommer det også til Oslo i løpet av året. Foto: Shutterstock/NTB scanpix Vis mer
Publisert

Det har tidligere vært en trend å innrede hjemme som på hotell. Nå tester Nordic Choice Hotels ut tjenesten som også skal gi folk hotellfølelsen hjemme.

I første omgang er det et pilotprosjekt som testes ut i Sverige, men prosjektlederen sier til Dinside at Oslo er en av de byene det er nærliggende å kunne rulle ut tjenesten i, dersom de konkluderer med at prosjektet skal videreføres.

Dette kan du få

Tjenestene det i første omgang er snakk om, og som er en del av pilotprosjektet i Stockholm akkurat nå, er at medlemmer av lojalitetsklubben til Nordic Choice kan få tilgang på tjenester som for eksempel rengjøring, myke håndklær, velværeprodukter, hotelldyner og puter, og hotellfrokost på sitt nærmeste hotell.

Christian Lundén, direktør for framtidige forretningsområder i Nordic Choice Hotels, uttaler at bakgrunnen for prosjektet er at gjester ofte sier at det verste med å bo på hotell er å måtte dra igjen.

– Det har vi tatt på alvor og tilbyr nå tjenester som utjevner forskjellen mellom en hotellopplevelse og det å være hjemme, sier Lundén.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.