Tjen 100.000 kjappe i helgen

Byggmax gir 100.000 kroner for tips om passende tomt eller bygg.

Vet du om en stor tomt, eller et tomt varehus? Tipser du Byggmax, og de velger å starte opp der, kan du få 100.000 i finnerlønn.  Foto: Byggmax
Vet du om en stor tomt, eller et tomt varehus? Tipser du Byggmax, og de velger å starte opp der, kan du få 100.000 i finnerlønn. Foto: Byggmax Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Ønsker du å få en Byggmax i nærheten av der du bor?

Byggevarekjeden ønsker å utvide, og ønsker tips om tomter eller bygg i Norge der de kan etablere nye varehus. For å sette fart på prosessen, gjentar de fjorårets finnerlønn-stunt, og ber publikum om hjelp. Hvert tips som fører til kontrakt av tomt eller bygg, gir en finnerlønn på 100.000 kroner.

Se hvordan Byggmax' priser kom ut i vår pristest av terrasseplank.

- Vår ambisjon er 10-15 nye byggevarehus i Norge i løpet av noen år og vi ser frem til å motta tips om aktuelle tomter og bygg, forteller administrerende direktør i BYGGmax, Magnus Agervald i en pressemelding.

Her vil de bygge

Byggmax er spesielt interessert i tips om tomter og bygg på følgende steder; Haugesund, Bergen, Skedsmo/Lillestrøm, Alna/Nordre Aker, Follo/Ski, Tønsberg/Horten, Arendal, Kristiansand, Stavanger, Sandnes, Molde, Ålesund, Trondheim, Moss, Hønefoss, Lillehammer og Askim/Mysen.

Og det gjelder å snu seg rundt raskt, for kun én person kan få finnerlønn i hvert område. Du må også passe på å være konkret når du tipser, det må være tips om en spesifikk tomt eller bygning, ikke område. Tomtene må være fra mellom 8.000 - 10.000 kvadratmeter, og bygg på opptil 2.500 kvadratmeter.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer