Tøffingenes ghettoblaster

Power Box fra Bosch lar deg lade både mobilen og batteriet til det batteridrevne verktøyet ditt, samtidig som du hører på stereoradio, CD eller mp3-filer. Spørsmålet er selvsagt om du er tøff nok til å ha håndverkernes ghettoblaster?

Publisert
Sist oppdatert

I følge pressemeldingen fra Bosch er dette altså mer enn en vanlig radio. Akkurat det trengte de neppe å spesifisere...

Her får du en ghettoblaster med toveishøyttalere, equaliser, digital antenne og AUX-inngang, hvor du kan koble til en CD- eller mp3-spiller. Samtidig er det også en lader som kan lade alle batterier fra 12 til 24 volt.

Store bilder av ghettoblasteren finner du her!

Volt-uttak

Spilleren har også et ekstra 230-voltsuttak, slik at den kan levere strøm til to elektroverktøy på samme tid. Og så har den et 12-voltsuttak, som f.eks. kan brukes til å lade opp mobiltelefonen.

Power Box-en kobles til 230 volt hvis alle funksjonene skal brukes. Men hvis du bare trenger musikk til arbeidet, kan Power Box fungere med et hvilket som helst Bosch-batteri (12-24 volt). Med et 24 volt/2,6 Ah-batteri kan den uten problemer spille en hel arbeidsdag.

I følge pressemeldingen skal radioen være enkel i bruk, mye takket være et stort display. Den kan programmeres med inntil 20 faste radiostasjoner. Lyd og volum er imponerende og strømmer ut av to diskanthøyttalere og to 5-tommers basselementer.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer