Topp 10-lista

Disse 10 DVD-spillerne er i hver sin kategori de beste du kan kjøpe i dag, ifølge Home Entertainment.

Topp 10-lista
Publisert
Sist oppdatert

Best for hjemmekino

Denon DVD-2800: **** £750. Ikke billig, men du får definitivt hva du betaler for - en spiller som gir deg den beste hjemmekino-opplevelsen du kan få. Musikkgjengivelsen er heller ikke ille. Solid bygget og progressiv scanning.

Best på bilde

Arcam FMJ DV27: ***** £1.600. En kostbar affære, men billedgjengivelsen er gåsehudfremkallende. Skinner sterkest sammen med en plasma-TV eller prosjektor. Spiller alle soner, og gjengir musikk flott.

Best på filmlyd

Pioneer DV-545: ***** £330. Et steg opp fra lillebror DV-444. Særlig lyden er kraftig forbedret, og du får Pioneer-finessene Legato PRO og Hi-Bit - som gir flere detaljer i øvre og nedre frekvensområde. Må modifiseres for å spille alle soner.

Best på tekniske finesser

Sony DVP-NS400: ***** £250. Lavere pris enn dette får du ikke fra Sony. Derfor er antallet finesser imponerende, blant annet en innebygd Dolby digital dekoder. Glimrende bilde og lyd. Som mange andre store produsenter, beholder Sony soneinndelingen. Modifisering må til for å gjøre den sonefri.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer