Toshibas nye TV virker ved strømbrudd

Nå kan du kose deg med gullrekka uansett.

Foto: Bjørn Eirik Loftås
Foto: Bjørn Eirik Loftås Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

TV som går på batteri, sier du? Det er jo ikke noe nytt. Jo, når det er snakk om så store TV-er som i Toshibas nye PowerTV-serie er det noe nytt. Det er nemlig ikke snakk om noe lomme-TV, men en serie LED-TV-er med full HD-oppløsning og størrelser på inntil 32 tommer, skriver Softpedia.

Nå slipper du å snuble i ledninger når du går rundt juletreet: Få juletrelys uten kabler

To timer

På innsiden sitter et batteri som fungerer som en slags UPS (uninterruptible power source), en velkjent batteriløsning for de fleste IT-ansvarlige. Men i motsetning til UPS-en på serverrommet, holder batteriet i Toshiba-TV-en lenge. Vel, alt er relativt, men sjansen er i hvertfall stor for at strømmen er tilbake før det går tomt; inntil 2 timer. Dette skal være mulig mye takket være strømsparende LED bakbelysning.

HD til folket: Her får du det beste HD-TV-tilbudet

I Norge? Neppe.

Nå er det ikke først og fremst Norge Toshiba har i tankene med denne TV-en, men i mange land i Asia er mangel på stabil strømtilførsel et alvorlig problem. Et annet problem er dårlig signaldekning, og derfor inneholder disse TV-ene også en signalforsterker. En tredje funksjon som demper belysningen automatisk når det står dårlig til med strømtilførselen, gjør dette til en velegnet løsning for mange markeder.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer