Trådløs eleganse fra Sony

Med en utsalgspris på 18.000 kroner ligger alternativet fra Sony i en helt egen prisklasse. Men så ser også Sony på DAV-LF1 som sitt nye flaggskip i klassen.

Publisert
Sist oppdatert

I følge Sony er DAV-LF1 et hjemmekinosystem designet for bruk sammen med en flat plasma- eller LCD-TV, men uten at dette har gått på bekostning av kvaliteten på lydsiden. - Selv om vi snakker om det ypperste av underholdningsteknologi er det mulig å unngå de store, sorte boksene, sier produktsjef Ansgar Raastad i Sony Norge i en pressemelding.

Trådløse bakhøyttalere

De fire gulvhøyttalerne gjenspeiler en typisk flatskjerm-TV-design. Dybden er på 5,05 cm, og de kan enten henges på veggen eller plasseres på supertynne gulvstativ. Signalene til bakhøyttalerne overføres via infrarøde signaler, og reduserer effektivt behovet for meter på meter med høyttalerkabler.

Anlegget

DVD-enheten har full 5.1 surround-lyd, Dolby® Digital/dts®/Dolby® Pro Logic® II og multikanals Super Audio CD (SA-CD)-funksjonalitet for optimal musikk- og filmopplevelse. En fordel er at den ikke trenger å plasseres under skjermen, så flatskjerm-TVen kan fremstå i ensom majestet om ønskelig. Selv om basshøyttaleren er relativt liten, 24,1 x 60,6 x 24,1 cm, hevder Sony at deres S-Master-teknologi for digital forsterking skal gi en kraftig og veldefinert bass.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer