Trådløs lekkerbisken

TEST: Vi har brukt BeoCom 4 fra B&O som hustelefon i en uke. Jo visst er den lekker, men er det nok?

Publisert
Sist oppdatert

Er du ute etter en superavansert telefon kan du glemme BeoCom 4. Her finnes nemlig kun de relevante telefonfunksjonene som telefonbok, vis og repeter nummer. Fokuset har altså vært å lage en flott telefon som skal være enkel i bruk.

Utseende

I god Bang & Olufsen ånd er det lite å utsette på designet, men også lyden er god. Her opplever du ingen ubehagelig skurring slik billigtelefoner så ofte gir.

Når håndsettet står i basestasjonen har BeoCom 4 en sylinderform, mens skråskjæringen i de to ulike delene viser lekre detaljer når de er adskilt.

Trykk her for å se store bilder av telefonen

Enkel

Med i settet får du selve basestasjonen og telefonen, samt de nødvendige tilkoblingsledningene. Monteringen er tilnærmet idiotsikker, selv du med ti tommeltotter klarer å plugge i denne telefonen.

Også bruken av telefonen går som en lek. I tillegg til de vanlige talltastene finner du noen få hurtigtaster på telefonen og et eget hjul som brukes til å bla i gjennom de ulike menyene, eller til å stille lydstyrken når telefonen er i bruk. Hjulet er for øvrig enkelt å nå med tommelen selv om du skulle være keivhendt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer