Trådløs lekkerbisken

TEST: Vi har brukt BeoCom 4 fra B&O som hustelefon i en uke. Jo visst er den lekker, men er det nok?

Publisert
Sist oppdatert
[Ugjyldig objekt (NAV)]

Er du ute etter en superavansert telefon kan du glemme BeoCom 4. Her finnes nemlig kun de relevante telefonfunksjonene som telefonbok, vis og repeter nummer.
Fokuset har altså vært å lage en flott telefon som skal være enkel i bruk.

Utseende

Trådløs lekkerbisken


I god Bang & Olufsen ånd er det lite å utsette på designet, men også lyden er god. Her opplever du ingen ubehagelig skurring slik billigtelefoner så ofte gir.

Når håndsettet står i basestasjonen har BeoCom 4 en sylinderform, mens skråskjæringen i de to ulike delene viser lekre detaljer når de er adskilt.

Trykk her for å se store bilder av telefonen

Enkel

Med i settet får du selve basestasjonen og telefonen, samt de nødvendige tilkoblingsledningene. Monteringen er tilnærmet idiotsikker, selv du med ti tommeltotter klarer å plugge i denne telefonen.

Også bruken av telefonen går som en lek. I tillegg til de vanlige talltastene finner du noen få hurtigtaster på telefonen og et eget hjul som brukes til å bla i gjennom de ulike menyene, eller til å stille lydstyrken når telefonen er i bruk. Hjulet er for øvrig enkelt å nå med tommelen selv om du skulle være keivhendt.

I følge B&O egne spesifikasjoner:

  • Tar det fire timer å lade batteriet helt fullt
  • Det gir deg cirka 12 timers taletid, og en standby-tid på cirka 150 timer.
  • Håndsettet kontrollerer for øvrig batteriladingen, slik at du alltid kan la telefonen stå i basen.
Vår modell var sort, men telefonen leveres også i blått og grått.

Konklusjon

Med en veiledende pris på 2.290 kroner stiller BeoCom 4 i den øvre prisklassen for analoge trådlåse telefoner. Vi tipper du betaler en tusenlapp ekstra for designet.

Vi likte uansett telefonen, hovedsakelig på grunn av den gode lyden og designet.

Vi ønsker oss likevel flere finesser. Klokke & dato, nummervisning av de 24 siste ut/innkomne samtalene og plass til å lagre 200 telefonnumre med navn er ikke akkurat revolusjonerende i dag. Ei eller de åtte ulike ringetonene.

Du kan forøvrig koble til headset og belteklips, men det må i så fall kjøpes i tillegg.

Trykk her for å se store bilder av telefonen

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer