Trådløst & lekkert

Hi-Fi: Lekkert design er en av triksene som brukes for å komme inn på den eksklusive delen av hjemmekino-markedet. Du trenger heller ikke kabler til høyttalerne.

Publisert
Sist oppdatert
[Ugjyldig objekt (NAV)]

Sony`s nye alt-i-ett system DAV-DS1000 kommer til Europa i løpet av mai måned.

Bortsett fra utseendet er kanskje det mest fristende med anlegget at de frittstående bakhøyttalerne ikke krever andre koblinger enn strømkabelen. Glem høyttalerkabler.

Veiledende pris i Norge er anslått til rundt 30.000 kroner.

Integrerte

Trådløst & lekkert


Sony`s DAV-systemer er komplette løsninger med integrerte komponenter. (SAV= Digital Audio Video)

Dermed trenger du altså ingen skjemmende kabler fra bakhøyttalerne til den integrerte spilleren og digitale forsterkeren.

Så snart de er plugget i stikkontakten, fungerer de så godt som alle steder i rommet.

- Sony DAV har vakt en utrolig interesse i Europa, skryter Ansgar Raastad, produktsjef i Sony Norge, i en pressemelding.

Merk: DinSide har ikke testet anlegget i praksis, hvorvidt anlegget spiller like bra som det ser ut er det derfor umulig å si noe om.


Fra pressemeldingen: DAV-DS1000 bruker et nytt digitalt IR lydoverføringssystem som skal skille seg fra forgjengerne ved å erstatte tradisjonell, analog teknologi med det siste innen QPSK digitalmodulering for overføring av multikanals digitale lydsignaler ved bruk av infrarødt lys.

I motsetning til analogbaserte systemer, er denne teknologien utviklet for å støtte hele bredden av digitale utganger i dagens hjemmeunderholdningssystemer.

Målet er at anlegget skal kunne brukes ved siden av andre IR-enheter, for eksempel TV-fjernkontroller, uten risiko for problemer.

Kilde: Sony Norge

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer