Tre ting kulden kan gjøre for deg

Smart hjelp til rensing, skadedyrbekjempelse og vedlikehold av fryseren.

Legg teppet opp ned i snøen, og dunk eller hopp på det. Når du er ferdig, kan du børste av snøen med en kost - eller bare riste det godt.  Foto: All Over Press
Legg teppet opp ned i snøen, og dunk eller hopp på det. Når du er ferdig, kan du børste av snøen med en kost - eller bare riste det godt. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Fryser du? Det er ikke sikkert du trenger å fryse så lenge. Mildværet er på vei innover Sør-Norge, og det er meldt plussgrader her de neste ukene.

Det er en overhengende sjanse for at minusgradene vil komme tilbake på denne siden av sommeren, men det er ikke sikkert.

Så om du ikke allerede har gjort det, anbefaler vi at du setter av noen timer i dag til å la vinteren hjelpe deg med husarbeidet. Det gjør det nemlig mye enklere.

Her er tre ting du bør gjøre mens det fortsatt er iskaldt ute:

Avrime fryseren

Selvavrimende no-frost-fryser sier du? Joda, det har vi også, men det hjelper ikke. «Noen» glemmer å lukke døren, eller legger inn ikke helt kalde matvarer, og det iser til, så en gang iblant må det avrimes. Det har både kombiskapet og strømregningen godt av.

Du kan selvsagt gjøre dette hele året, men når det er kaldt ute, kan kulden sørge for at maten ikke blir ødelagt mens du tiner is i fryseren.

Dette er også en glimrende sjanse til å få oversikten over hva du faktisk har innerst i fryser og kjøleskap, og få spist opp godsakene før de blir dårlige - slik at du slipper å kaste dem.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer