Tregt boligmarked

Som ventet falt boligprisene også i november.

Publisert
Sist oppdatert

Gjennomsnittsprisene på boliger i Norge gikk ned 1,1 prosent fra oktober til november. Korrigert for sesongvariasjoner sank prisen med 0,4 prosent.

Det viser statistikk fra Norges Eiendomsmeglerforbund (NEF) og Eiendoms-meglerforetakenes forening (EFF).

Det er spesielt leiligheter som trekker gjennomsnittsprisene ned. Samtidig viser boligprisstatistikken at den gjennomsnittlige prisen hittil i år er 12 prosent høyere enn gjennomsnittet for 2006

Alt om boligpriser på DinSide Bolig

Pust helt rolig

Likevel er det liten grunn til å tro at dette kommer til å fortsette langt ut i 2008. Bare en av seks boligeksperter Dagens Næringsliv har snakket med, tror på fortsatt fall i 2008.

Den trofaste DinSide-leser har nok også fått med seg våre jevnlige statusrapporter om boligmarkedet. I januar i år meldte vi at vi i år nok ville komme til å se en utjevning av boligprisene, at vi ville nå boligpristaket.

De siste årenes sterke boligprisvekst har nådd et metningspunkt. Det betyr ikke at boligprisene ikke kommer til å stige mer, de kommer bare ikke til å stige like mye.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer