Fikse bulk på kjøleskap

Trikset skal fikse bulken på kjøleskapet

Men funker det virkelig?

BULK PÅ KJØLESKAPET: Hårføner-og is-trikset skal kunne fikse bulken i kjøleskaps-overflaten i børstet stål. Se video av hvordan trikset skal gjennomføres i artikkelen under. Foto: YouTube.
BULK PÅ KJØLESKAPET: Hårføner-og is-trikset skal kunne fikse bulken i kjøleskaps-overflaten i børstet stål. Se video av hvordan trikset skal gjennomføres i artikkelen under. Foto: YouTube. Vis mer
Publisert

Et kjøleskap i rustfritt stål er både elegant og stilrent. Men om det er så praktisk å velge et kjøleskap med en slik overflate, kan kanskje diskuteres - i alle fall om kjøleskapet er plassert på kjøkkenet hos en småbarnsfamilie.

For ståloverflaten kan lett bli utsatt for både bulker og riper.

Selv om bulker mest sannsynlig ikke påvirker ytelsen til kjøleskapet, vises det ekstra godt på grunn av metallets reflekterende og skinnende overflate. Skikkelig trasig, med andre ord.

Har overflaten blitt bulket, kan det være komplisert å fikse dette selv - men er det umulig?

Ekspertene svarer her.

- Kvalitetsforskjell på stål

- En stålfront er i utgangspunktet robust, men den er likevel mer følsom for støt og riper enn fronter i annet materiale, sier Mette Ertel, kommunikasjonsansvarlig hos Bosch.

Og skulle man være så uheldig å få bulk i kjøleskapets ståloverflate, vil dette ikke inngå i reklamasjonsretten, forteller Ertel.

- Hvis kjøleskapet derimot blir levert med bulker til forbruker, skal man melde fra om dette direkte til butikken hvor man har kjøpt kjøleskapet. Da har man rett på å få nytt, understreker Ertel.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer