KJØTT OG FISK: Har du glemt å ta fisken eller kjøttet du skal ha til middag tidsnok ut av fryseren? Ikke fortvil - det fins en metode for å hurtigtine dagens middag. Video: Berit B. Njarga. Klipp: Embla Hjort-Larsen.
Vis mer
De som er flinke til å planlegge middagen i god tid tar gjerne opp kjøtt eller fisk til morgendagens middag dagen før, og legger det til tining i kjøleskapet.
Er du derimot av den mer glemsomme typen, eller kommer på at du har noe som egner seg til dagens middag i fryseren - rett før middag?
Med denne smarte metoden, som du ser i videoen over, tiner du kjøtt eller fisk enkelt på rundt en halvtime.
Metoden skal dessuten bevare kvaliteten på maten bedre, enn om den må tine over lengre tid!
Last ned appen vår
Vi bryr oss om ditt personvern
dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi
bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene
våre.