Stihl

Trimmerhode kan løsne – tilbakekalles

Stihl ber kunder om å slutte å bruke produktet og heller returnere det snarest.

KAN LØSNE: Stihl tilbakekaller to typer trimmerhoder etter at tester viser at skruene kan løsne. Foto: Stihl
KAN LØSNE: Stihl tilbakekaller to typer trimmerhoder etter at tester viser at skruene kan løsne. Foto: Stihl Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Redskapsprodusenten Stihl melder i en pressemelding at de tilbakekaller trimmerhodene av typen PolyCut 27-3 og PolyCut 47-3 til Stihl gresstrimmer. Årsaken er at skrufestene på trimmerhodene kan løsne under bruk.

«Som et resultat er det mulig at løse deler flyr av. Hvis disse delene løsner og flyr av vil det medføre skaderisiko for brukeren eller tredjeparter», skriver selskapet i en pressemelding der de informerer om tilbakekalling med en klar oppfordring:

«Ikke bruk trimmerhodet igjen!»

Stihl tilbakekalle disse trimmerhodene. Foto: Stihl
Stihl tilbakekalle disse trimmerhodene. Foto: Stihl Vis mer

Stihl oppfordrer kundene om ikke å bruke trimmerhodene, men i stedet levere det inn til nærmeste Stihl-forhandler. Kunder vil få refundert kjøpsprisen.

Oppdatert 4. september:
Fra Stihl får vi opplyst at de har fått noen tilbakemeldinger om at trimmerhodene løsner, men selskapet er ikke kjent med at det har forekommet noen personskader. Stihl understreker også at faren for skade er liten, siden man jobber nede mot gresset og kantklipperen i tillegg er utstyrt med beskyttelsesdeksel.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer