Tryllestaven som ble fjernkontroll

Men har den magiske evner? Eh, nei. Ikke egentlig.

SÅ FJERNT SOM DET KAN BLI: Ville du brukt denne fjernkontrollen i stua?
SÅ FJERNT SOM DET KAN BLI: Ville du brukt denne fjernkontrollen i stua? Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

At en sitter og vifter med fjernkontrollen foran TV-en er ikke noe nytt, men hvis du samtidig som du sitter og vifter håper at for eksempel katten i neste øyeblikk er en veltrent schäfer, eller at Allsang på Grensen plutselig blir til Nytt på Nytt, er du ute å kjøre.

Dette er fjernkontrollen som tar trylle- og nerdelysten din på alvor, selv om den egentlig gjør det samme som en fjernkontroll alltid har gjort. Det er bare at den overhodet ikke likner.

Se også fjernkontrollen med pigger

Bare for geeks?

De som kjenner nettbutikken ThinkGeek fra før kan umulig bli overrasket over at du for rundt 560 kroner (uten frakt og moms) får en Harry Potter-inspirert tryllestav som kan brukes sammen med fleste TVer.

Magic Wand (tryllestav på norsk) kan lære så mange som 13 ulike kommandoer fra din allerede eksisterende fjernkontroll, og programmeres på samme måte som mange universal-fjernkontroller.

Enkel programmering

Du holder simpelthen opp din gamle kontroll opp mot tryllestaven for å overføre ulike funksjoner fra den ene kontrollen til den andre, og etter at programmeringen er gjennomført kan du for eksempel vifte Magic Wand fra én side til en annen for å skifte kanal oppover kanallista, mens samme bevegelse mot andre sida sender deg over samme lista.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer