Tunge ting triller

Skal du flytte på noe tungt, er dette en smart løsning.

Publisert
Sist oppdatert

Mange ting i hus og hjem er for store og tunge til å løftes alene, noen ganger til og med for tunge for to. Da kan du alltids spørre noen av naboene, men alternativet kan også være smarte traller.

Les også: Ikke la deg lure av "Marcus" på Finn.no

Oppfinnelsen av hjulet var som kjent et vendepunkt, men et hjul gjør ikke mye nytte hvis ikke hjulopphenget er like smart. Derfor finnes det et utall av traller for ymse behov, men de tar gjerne stor plass, særlig når de ikke er i bruk.

De nevenyttige av oss kan lage seg små traller til å flytte tunge ting på, hjul får man kjøpt og materialer er heller ikke vanskelig å få tak i. Men da blir det gjerne spesialløsninger.

Finnes det traller som passer til alt? Store og små gjenstander, tunge eller bare uhåndterlige?

Les også: Nå må du melde flytting to ganger

3-hjuls trallen

Nei, dette er ikke for småbarn, men derimot et ganske genialt konsept. Det som står på tre flater vipper ikke, og fordeler belastningen automatisk.

Med tre hjul på tre armer som stikker ut fra en nedsenket skål, løser du de fleste problemer. Står gjenstanden på bein, setter du dem oppi skåla. Er gjenstanden flat, setter du den bare oppå, det er tre gummiputer som fordeler vekten og sørger for at gjenstanden ikke sklir.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer