TV-boksen din kan langt mer enn du tror

Syns du TV-tilbudet har blitt dårligere enn før? Da har du antagelig ikke fulgt med i timen.

STADIG FLERE FUNKSJONER: Suksessen til Netflix har fått alle de norske TV-distributørene til å forbedre tilbudet sitt. Men vet du egentlig hva du har fått?  Foto: ØYVIND PAULSEN
STADIG FLERE FUNKSJONER: Suksessen til Netflix har fått alle de norske TV-distributørene til å forbedre tilbudet sitt. Men vet du egentlig hva du har fått? Foto: ØYVIND PAULSEN Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det at populære streamingtjenester som Netflix har satt den tradisjonelle TV-bransjen under press, har vært godt nytt for oss forbrukere. Det fikk nemlig bransjen ut av dvalen og resultatet er en drøss med nye løsninger. Og det beste av alt:

Svært mange av oss har allerede tilgang til de nye funksjonene via boksen under TV-en.

Grunnbetingelsen er imidlertid at du har en dekoder med nettmulighet, og ikke minst at du har koblet dekoderen til hjemmenettverket ditt.

Men hva får du egentlig? Siden undertegnede selv har parabol fra Canal Digital, har deres funksjoner vært enklest å teste, og vi har derfor valgt å bruke deres tilbud som eksempler.

Men de er selvsagt ikke alene. Både Get, Altibox, RiksTV og Canal Digital kabel har lansert flere nye funksjoner de siste årene, og vi hører gjerne om dine erfaringer i debatten under artikkelen.

- Canal Digital GO er vår best bevarte hemmelighet

- Per dags dato ligger det rundt 15.000 programmer tilgjengelig via Canal Digital Go, så det er ingen tvil om at det har skjedd mye fra den spede begynnelsen i 2012 og fram til idag, sier en fornøyd Kenneth Tjønndal Pettersen, kommunikasjonsdirektør i Canal Digital Satelitt til Dinside.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer