Tv-møbler for alle

Veggdekkende eller minst mulig?

Også denne modellen fra italienske miniforms: Moby. Dreibar TV-stand med hyller for diverse utstyr og gjemmesteder for ledninger. Sjekk neste bilde for smart oppbevaring ... Foto: Miniforms
Også denne modellen fra italienske miniforms: Moby. Dreibar TV-stand med hyller for diverse utstyr og gjemmesteder for ledninger. Sjekk neste bilde for smart oppbevaring ... Foto: Miniforms Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er få ting som er så tiltrekkende på hybelkaniner som ledninger bak tv-en. Som oftest er det ikke snakk om én ledning - du har jo tross alt både dvd-spiller, lydanlegg, selve tv-en og kanskje en Nintendo, mottakerboks for kabel-tv osv., osv.

Mange ledninger å snuble i for både hybelkaniner, små og store - og veldig pent å se på er det vel heller ikke.

Se også: Bort med kabelflokene

Nedenfor kan du se et knippe med tv-møbler, de fleste av dem for flate tv-er, men noen av dem kan også passe for den mer volumøse tv-typen som mange av oss ennå har stående hjemme.

Les også: Priskupp på flat-tv

I de store møbelvarehusene kan du få tv-møbler for fra noen hundrelapper og til mange titusener om du går for designervariantene. Tv-møbler selges også hos elektroforretninger som selger tv-er og selvsagt nettbutikker. Du kan få møbler som kjuler tv-en bak lukkede dører når den ikke er i bruk, og du kan få de som fremhever stuas smykke.

Klikk her for å se alle våre flattv-tester

Ikke råd til de dyre designmøblene? Nedenfor kan du se noe av det billigste du kan kjøpe av tv-møbler i norske forretninger.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer