TV og peis i ett

Årets heteste TV får du fra italienske Safretti.

Peis eller TV? Jatakk - begge deler. Foto: Produsenten
Peis eller TV? Jatakk - begge deler. Foto: Produsenten Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Spør man gjennomsnittsnordmannen hva som er stuens midtpunkt, er det nok ikke så rent få som vil svare: TV-en. I disse sprengkalde tider, seiler imidlertid ildstedet opp som et godt alternativ.

Jatakk - begge deler

For dem som ikke har alt for mange kvadratmeter å boltre seg på, kan det være vanskelig å få plass til begge deler. Men må man velge, hva skal man velge da? Ole Brum-løsningen er heldigvis oppfunnet: Fra den nederlandske peisprodusenten Safretti får du nå nemlig begge deler i ett. Double Vision heter vidunderet, som er designet av Jan des Bouvrie.

Double Vision er en kombinert 37- eller 46-tommers LCD Full HD-TV, og biopeis, i en innsats. Peisen bruker bioetanol, og trenger ikke pipeløp. TV-en er produsert av Ad-Notam, og har 1 HDMI-inngang, samt integrert TV- og radiotuner.

Heller fyre med ved? Her er de ni beste vedovnene fra test.

- Dette er en såkalt speilTV, der skjermen fremstår som en speilflate når TV-en ikke er i bruk, sier Birgitte Teigen hos forhandler Peis uten pipe

- Det at man skal skjule TV-en litt når den ikke er i bruk, er den siste trenden i Europa. Fra Ad-Notam kan man få en nøytral eller farget speilflate. Dette er blant annet populært på soverom der man har skyvedørsgarderober i speil.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer