TV-TEST: Philips LCD med radio

Proppfull av finesser og lekker å se på. Denne LCD-TVen kan du bruke som PC-monitor mens du ser på TV samtidig. Eller kanskje du heller vil høre på radioen? Valget er ditt.

Publisert
Sist oppdatert
TV-TEST: Philips LCD med radio
[Ugjyldig objekt (NAV)]


Med sine 23-tommer stiller denne Philipsmodellen i samme klasse som BeoVision 6 fra Bang & Olufsen.

Likevel er forskjellene på de to modellene store. For der Bang & Olufsen legger mest vekt på sitt stilrene design og tar valgene for deg, har Philips valgt å gi deg utallige innstillingsmuligheter for lyd og bilde. Hva du prioriterer høyest blir opp til deg.

Førsteinntrykk

Utseendemessig er denne 23-tommeren svært lik sin flate storebror på 30-tommer. Vi synes utseendet er pent, men noe nøytralt. Jovisst er den flott å se på, men noen riktig a-ha-opplevelse får du ikke sammenlignet med de mer designorienterte konkurrentene.

Her er det finessene som er satt i fokus, og der leverer Philips så det slår. Eller hva syns du om at TVen har radio og picture in picture mulighet? Joda, vi likte det i hvert fall.

Montering og installering

Heller ikke denne Philips-modellen leveres med en separat medie-boks. Det betyr at alle tilkoplingene gjøres på bak- og undersiden av TVen.

Dette gjør det noe mer komplisert å se hvor du skal putte kablene, men i og med at TVen er såpass liten og lett var det bare å snu modellen på hodet og plugge i. For deg som kobler mye utstyr av og på TVen er dette likevel verdt å være klar over.

TV-TEST: Philips LCD med radio


Likevel: Antennekabel for radio og TV-signaler, PC-kabel, scartkabel for DVD, og strømledning er alt du trenger for å komme i gang, og her skal det være vanskelig å trå feil.

Etter å ha valgt norsk språk og riktig land, er det bare å sette på automatisk installasjon av kanalene. Innlasting av våre 20 kanaler gikk på rundt tre til fire minutter, og det var heldigvis en enkel sak å sortere kanalene i ønsket rekkefølge etterpå. Det er forøvrig også norsk bruksanvisning.

TVen legger automatisk inn navn på de store kanalene, slik som NRK, men du kan også endre eller legge til egne navn på opp til fem tegn. Alt dette ble for øvrig gjort via den medfølgende fjernkontrollen.

Trykk her for å gå videre i testen

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer