TV-TEST: Philips LCD med radio

Proppfull av finesser og lekker å se på. Denne LCD-TVen kan du bruke som PC-monitor mens du ser på TV samtidig. Eller kanskje du heller vil høre på radioen? Valget er ditt.

Publisert
Sist oppdatert

Med sine 23-tommer stiller denne Philipsmodellen i samme klasse som BeoVision 6 fra Bang & Olufsen.

Likevel er forskjellene på de to modellene store. For der Bang & Olufsen legger mest vekt på sitt stilrene design og tar valgene for deg, har Philips valgt å gi deg utallige innstillingsmuligheter for lyd og bilde. Hva du prioriterer høyest blir opp til deg.

Førsteinntrykk

Utseendemessig er denne 23-tommeren svært lik sin flate storebror på 30-tommer. Vi synes utseendet er pent, men noe nøytralt. Jovisst er den flott å se på, men noen riktig a-ha-opplevelse får du ikke sammenlignet med de mer designorienterte konkurrentene.

Her er det finessene som er satt i fokus, og der leverer Philips så det slår. Eller hva syns du om at TVen har radio og picture in picture mulighet? Joda, vi likte det i hvert fall.

Montering og installering

Heller ikke denne Philips-modellen leveres med en separat medie-boks. Det betyr at alle tilkoplingene gjøres på bak- og undersiden av TVen.

Dette gjør det noe mer komplisert å se hvor du skal putte kablene, men i og med at TVen er såpass liten og lett var det bare å snu modellen på hodet og plugge i. For deg som kobler mye utstyr av og på TVen er dette likevel verdt å være klar over.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer