TV-TEST: Thomson 32" LCD-TV 32HR3234

Vi har hatt en av Norges desidert billigste TV-er på testbenken. Holder den mål?

Ser du stort sett bare på nyheter og vanlige TV-sendinger? Da er du nesten i mål. Foto: Per Ervland
Ser du stort sett bare på nyheter og vanlige TV-sendinger? Da er du nesten i mål. Foto: Per Ervland Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Prisraset på TV-er ser ikke ut til å ha noen ende, og 2.495 kroner for en splitter ny 32-tommers LCD-TV er rett og slett grisebillig.

Så hva får du egentlig?

TV-ens kabinett er i plast, men siden det er dynket i sort pianolakk, har den overhodet ikke noe å skamme seg over når det gjelder designet. Nei, den er ikke like slank som de nye LED TV-ene, men det er det heller ikke å forvente til denne prisen.

Min påstand er faktisk at billig TV-en har et utseende som vil gå rett hjem i de tusen hjem. Franske Thomson har også lagt med norsk bruksanvisning og norske skjermmenyer, noe som gir pluss i margen hos oss.

Og det stopper ikke der. For tror du at dette er en helt ribbet modell, må du tro om igjen, her er det nemlig lite å klage over på utstyrsfronten.

For det første har den 32-tommer store TV-en innebygget digitaltuner for RiksTV. Videre får du tre HDMI-innganger, to scart- og en komponent og PC-inngang. I tillegg får du faktisk USB-inngang for avspilling av video, musikk og digitalbilder.

Oppløsningen på skjermen er imidlertid ikke full HD, eller 1080p som det også kalles. Det skal du imidlertid ikke bry deg om, for på en 32-tommers TV har uansett ikke dette noen praktisk betydning – det viktige er jo hvordan TV-en bearbeider signalene den mottar.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer