TV-TESTER: LCD- og plasma

Framtiden er flat og din gamle billedrørs-TV tilhører en utdøende rase. Nå kommer Plasma- og LCD-TVene for fullt. Men hva skal du velge? DinSide guider deg gjennom de beste modellene.

Publisert
Sist oppdatert

DinSide har helt siden 2003 publisert løpende tester av LCD & plasma-TVer, og vår brede erfaring i det norske flatTV-markedet skal selvsagt komme deg som leser til gode.

NB: Vi har flyttet TV-testene til vår søsterpublikasjon dingz.no: Trykk her for å gå til de nye testene!

Vårt mål er å vise deg fordeler og ulemper med de ulike TVene, slik at akkurat DU skal finne en modell som passer til akkurat deg.

Du finner alltid de nyeste testene til høyre i denne artikkelen. Vil du vite mer om hva som skiller LCD og plasma-TVene? Vi viser deg også fordeler & ulemper med de ulike teknologiene, og forklarer hva det betyr at TVene selges med HD-Ready logo.

Hvordan tester vi?

For å avsløre fordeler og ulemper med de ulike modellene bruker vi TVene daglig, i minimum 2 til 3 uker.

Alle TVene testes på samme sted og under nøyaktig like vilkår. Hovedfokuset vårt er billedkvalitet – både ved vanlige TV-signaler og ved avspilling av DVD-filmer. Ved DVD-avspilling bruker vi scart og komponentinngang, og der det er mulig kobler vi også til datamaskin, Xbox og digitalkamera. Høsten 2005 begynte vi også med Xbox360 og HD-signaler via parabol.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer