TV uten en tråd?

Philips Wireless TV Link skal gjøre det mulig å se på TV i hele huset -- uten dyre og skjemmende kabler mellom alle rom. Det må jo være for godt til å være sant?

Publisert
Sist oppdatert

Det er naturligvis mye jeg angrer på, men er det én ting som virkelig har irritert meg, er det at jeg bare har paraboluttak i stuen.

Dersom noen i familien absolutt ønsker å se på ett av utallige tvilsomme tilbud fra Canal Digital, er det nemlig undertegnede som må flytte seg til et annet sted i huset. Derfor har jeg lenge vurdert å få besøk av en parabolmann som skal dra kabelen ut fra stuen og ned i kjellerstuen. Likevel, meterlange kabler er noe herk.

Kan trådløs overføring av lyd og bilde være et alternativ?

Tre trådløse signaler

Philips Wireless TV Link er et relativt enkelt lite produkt. Meningen er at du skal kunne sende signaler fra tre ulike TV-kilder til et annet sted i huset. Selve systemet består av en sender og en mottaker, en fjernkontroll og et par scart-kabler.

På selve senderen er det to scart-utganger og tre innganger. Det vil i praksis si at du kan ha tre ulike enheter som kan sende signaler til mottakeren, og at du kan skifte mellom disse ved hjelp av fjernkontrollen.

Brukervennlig

Oppsettet er så enkelt som man overhodet kan vente. For vår del bestod det å plugge scart-kabelen fra satelittmottakeren inn i senderen og plugge mottakeren inn i en scart-inngang på TVen i kjellerstuen. På senderen kan man plugge inn en kabel med flere små infrarødsendere, og en av disse monterte vi rett foran satelittmottakeren. Dermed kunne fjernkontrollen i kjelleren brukes til å skifte kanaler på parabolen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer