TVen i bruk: Bildekvalitet og auto-demo

Philips leverer varene. Flott bilde og kjapp tekst-TV krydrer hverdagen for den kresne bruker.

Publisert
Sist oppdatert

Som sagt gjør on-screen menyene det tilnærmet idiotsikkert å stille inn TVen. At Philips også har satt brukervennligheten i høysetet er funksjonen ”Auto-Demo” et godt eksempel på.

Trykker du på menyknappen og blar deg fram til funksjon, finner du en oversikt over TVens innstillinger og funksjoner. Blant annet; programliste, undertekst, tidsinnstilt avslag, barnesikring, zoom og timer.

Ved å trykke på auto-demoen kjører TVen gjennom funksjonene slik at du ser hvordan du skal aktivere og endre dem. Dette er med på å gjøre TVen ekstremt brukervennlig, selv for de med teknologiangst.

Glimrende bilde

Med krystallklare bilder, flotte farger og godt kontrastnivå er bildekvaliteten på denne modellen imponerende.

På dette punktet står ikke Philips tilbake for noen.

Fargene er intense og kontrastnivået virker om mulig enda bedre enn på konkurrenten fra Sony. Dette gjør at detaljene i bildet kommer tydelig fram uten at du trenger å finjustere innstillingene på de ulike kanalene.

Testfilmene Istid, Gladiator, spesialutgaven av To tårn, Lene Marlins nye og Willow fristet naturlig nok med glitrende kvalitet. Men du bør være klar over at Philips-TVen, i likhet med Sony-modellen, er kresen på billedkvaliteten fra TV-kanalene. TV-sendinger i dårlig kvalitet blir ubønnhørlig avslørt. Her har de med digitale paraboler en kjempefordel.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer