
Som sagt gjør on-screen menyene det tilnærmet idiotsikkert å stille inn TVen. At Philips også har satt brukervennligheten i høysetet er funksjonen Auto-Demo et godt eksempel på.
Trykker du på menyknappen og blar deg fram til funksjon, finner du en oversikt over TVens innstillinger og funksjoner. Blant annet; programliste, undertekst, tidsinnstilt avslag, barnesikring, zoom og timer.
Ved å trykke på
Glimrende bilde
Med krystallklare bilder, flotte farger og godt kontrastnivå er bildekvaliteten på denne modellen imponerende.
På dette punktet står ikke Philips tilbake for noen.
Fargene er intense og kontrastnivået virker om mulig enda bedre enn på konkurrenten fra Sony. Dette gjør at detaljene i bildet kommer tydelig fram uten at du trenger å finjustere innstillingene på de ulike kanalene.
Testfilmene Istid, Gladiator, spesialutgaven av To tårn, Lene Marlins nye og Willow fristet naturlig nok med glitrende kvalitet. Men du bør være klar over at Philips-TVen, i likhet med Sony-modellen, er kresen på billedkvaliteten fra TV-kanalene. TV-sendinger i dårlig kvalitet blir ubønnhørlig avslørt. Her har de med digitale paraboler en kjempefordel.
Pixel Plus og andre finesser

Alle TV-produsenter med respekt for seg selv har sin egen teknologi for å forbedre billedkvaliteten. Philips har utstyrt denne modellen med Digital Crystal Clear, Digital Natural Motion, samt Pixel Plus-teknologien. Målet med disse tre er å gi et skarpere bilde, spesielt med bedre gjengivelse av bilder med mye bevegelse.
For at du virkelig skal kunne imponere når du har gjester på besøk har Philips utstyrt fjernkontrollen med egen hurtigtast for Pixel Plus. Ved å trykke på knappen vises halve skjermen med, og halve skjermen uten Pixel Plus aktivert.
Og ja. Forskjellen er stor og selvsagt i favør av Pixel Plus. Dette er en morsom detalj, selv om den egentlig ikke sier så mye. De gode konkurrentene har som sagt tilsvarende teknologi om enn med annet navn, som er med på å forbedre bildet. Fordelen med denne hurtigtasten er egentlig at du kan få alle bedreviterne i sofaen til å nikke anerkjennende.
Betraktningsvinkel
TVen har en svært bred synsvinkel. Blir TV-stua fullsatt gjør det altså lite om du skulle bli plassert relativt langt ut på sidelinjen. Philips oppgir selv at betraktningsvinkelen er på 176°, og selv når vi satt langt på siden var bildet av god kvalitet.
Den største svakheten med dagens LCD-teknologi er at bildet forandrer seg hvis du beveger deg opp og ned foran skjermen. Dette er altså ingen feil på TVen, kun et utslag av dagens teknikk. Tilhører du den lille minoriteten som pleier å ta knebøy foran TVen vil neppe en LCD-modell være det riktige valget for deg. For oss vanlige sofasittere er ikke dette noe å bekymre seg over.
Ordentlig Tekst-TV
Heldigvis har Philips utstyrt TVen med en god tekst-TV-løsning. Det er 1200 siders minne på tekst-TVen, og det går raskt å bla fra side til side, og i bestemte undermenyer. Husker du ikke sidetallet er det også mulig å søke på bestemte ord. Fiffig.
Også her savner vi imidlertid split-screen funksjonen som vi har på vår vanlige 32-tommers billedrørs-TV fra Philips. Pussig nok er faktisk fjernkontrollen utstyrt med en slik knapp, men etter å bladd gjennom instruksjonsboka fra A-Å må vi bare konstatere at de ikke har utstyrt modellen med denne funksjonen.
Alt i alt er TVen enkel å bruke, med fjernkontroll og on screen-display på skjermen er det meste selvforklarende.