TVen i bruk: Bildekvalitet

Vi synes bildet er godt på denne Sony-modellen. Fargene er ikke like kraftige og intense som på JVC-modellen. Men det er kanskje en fordel?

Publisert
Sist oppdatert

Jo kraftigere og mer intense fargene er, jo flere detaljer mister du når du finstuderer bildet. Vi liker Sonys tilnærming, som er noe mer nøytral enn JVCs.

Som vanlig har du selvsagt utallige bildemoduser og innstillingsmuligheter, om du likevel vil finjustere:Live, Film og Bruker4:3, 14:9, Zoom, widescreen og smartkontrast, fargestyrke, lysstyrke og bakgrunnsbelysning, støyredusering også videre.Dette burde holde for de fleste.

Mangler PC-inngang

I likhet med JVCs konkurrent i samme klasse mangler denne LCD-TVen PC-inngang. Tatt i betraktning at prisen er høy, og at de fleste 30-tommerne er utstyrt med dette, gir dette et klart minus i margen.

Muligheten til å kunne bruke TVen som en stor PC-monitor er jo faktisk en av LCD-TVenes virkelig store konkurransefortrinn. Vi tipper PC-inngang vil være inkludert i neste versjon, det hadde nemlig denne modellen fortjent.

Betraktningsvinkel

Betraktningsvinkelen er det lite å si på, den er på nivået til konkurrentene, og er ikke noe stort problem. En plasmaskjerm vil imidlertid være bedre å se på om du skulle bli plassert langt ut på siden i TV-stua.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer