TVen i bruk: Bildekvalitet

Bildene på JVCen kjennetegnes ved at de er kraftige og intense. I tillegg har du selvsagt utallige innstillingsmuligheter å leke deg med.

Publisert
Sist oppdatert

Selv når bilde-innstillingene er satt på standard virker det som om fargemetningen er ganske kraftig på denne TVen. Og når vi hadde Grundigs 30-tommer stående ved siden av, så vi tydelig at Grundigs TV-bilde var langt mer nøytralt.

Hva som er mest riktig er ikke lett å si, men selv holder vi en knapp på Grundigs TV-bilde. Etter en del finjusteringer sa vi oss likevel godt fornøyd med TV-bildet. Og nettopp justeringsmuligheter er det mange av her:Bilde modus: Bright, standard og softBildejustering: Brightness 1(bakgrunnslys), contrast, brightness2(selve bildet), sharpness, farge, hue.Kjølig, normal og varm.Bildeforbedring: Digital VNR og SuperDigiPure JVC får også pluss for at TVen er PAL-progressiv, noe som er en fordel for deg som ser mye på DVD. I tillegg får du også barnelås og automatisk sleep-timer, slik at du kan sette TVen til å slå seg selv av.

D.I.S.T

26-tommeren er utstyrt med JVCs egenutviklede D.I.S.T bildeforbedringskrets. Denne teknologien skal bearbeide TV-signalet digitalt, slik at hver eneste celle i LCD-skjermen brukes aktivt for å gjengi bildet som vises.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer