- Ufattelig ubehagelig

Tormod vil ha "behagelige tjenester" istedenfor leie.

Publisert
Sist oppdatert

- Det var ufattelig ubehagelig. Jeg måtte lese mailen flere ganger før jeg skjønte hva han hadde tilbudt meg, sier Anette (25) til DinSide Bolig.

For noen uker la hun ut en annonse på Finn.no der hun etterlyste leiebolig i Oslo. Hun fikk mange henvendelser, blant annet en fra Tormod. Han skrev at han hadde en ledig leilighet på St. Hanshaugen. Leien var lav - 2.000 kroner måneden, inkludert det meste.

Det var bare en hake ved prisen: Anette kunne betale 2.000 kroner måneden så fremt hun var villig til å gi ham noen "behagelige tjenester (...) en gang i uka eller noe".

Hvis man leser mellom linjene, er sannsynligvis ikke Tormod interessert i at hun skal vaske, male eller klippe gresset, men at hun skal utføre seksuelle tjenester.

- Jeg hadde overhodet ikke forventet en slik tilbakemelding på annonsen. Alle de andre tilbakemeldingene var seriøse, sier Anette.

Les også: Slik finner du den perfekte romkamerat

La ut bilde i annonsen

Annonsen hun la ut kan også betegnes som seriøs: "Rolig masterstudent med fast arbeid søker leilighet". Hun skrev at lønnen dekket leien, hun skrev alderen sin og hva slags type leilighet hun var ute etter, samt forventet pris.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer