Ulike opptaksmåter & formater

Du velger selv om du vil ta opp på på harddisken eller rett på en DVD.

Publisert
Sist oppdatert

Skal du ta opp rett på DVDen må platen normalt formateres til enten VR eller Video Mode. Er det behov for en slik formatering får du beskjed om dette når du legger inn platen i spilleren.

Kort fortalt er det Video Mode som skal brukes hvis opptaket skal vises på andre spillere, mens VR-mode gir deg flere redigeringsmuligheter samtidig som den er lite kompatibel med vanlige DVD-avspillere.

Det er selvsagt flere måter å ta opp på:One touch starter automatisk opptak på den kanalen som går gjennom spilleren. For hver gang du trykker på knappen økes opptakslengden med 30 minutter.Easy timer. Legg inn dato, start og stopp i 15 minutters intervaller, kanal, opptakskvalitet og eventuelt navn på opptaket.Standard tidsinnstilt opptak gir deg flere muligheter, og i tillegg full oversikt over alle opptakene som ligger registrert.ShowView. Slå inn en kode som du vanligvis finner i TV-guider og ukeblader, og spilleren stiller seg inn selv.

Kvalitet

God plass på harddisken gjør at det er liten grunn til å gjøre opptak i laber kvalitet. Skal du ta opp på en DVD kommer imidlertid tidsbegrensningene inn:Fine: Gir 17,5 timers opptak på harddisken, eller 1 time på en DVD.SP: Gir 35 timer på harddisken eller 2 timer på en DVD.LP: Gir 70 timer på harddisken eller 4 timer på en DVD.EP: Gir 102 timer på hardisken eller 6 timer på en DVD. Du kan også velge alternativet Optimized, som gir best mulig kvalitet på den plassen du har tilgjengelig.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer