Ung balansekunst

DinSide (Milano/Oslo): Flere av designduoen StokkeAustads møbler ser ut som om de må jobbe hardt med å holde balansen. Det gjør de med glans. Men det er ikke derfor vi har lyst til å legge oss ned i nesegrus beundring.

Publisert
Sist oppdatert

Ingen heksekunst

Om StokkeAustad har perfeksjonert balansekunsten, er arbeidsmetodene deres langt fra noen heksekunst.

- Stort sett alle våre design tar utgangspunkt i vår egen situasjon, sier Jonas Ravlo Stokke. - Vi ser på tingene vi omgir oss med, hvordan bruker vi dem, hva skulle vi ønske var annerledes?

Resultatet er nye vrier på gamle slagere. En pult der bordbena på den ene siden er tatt bort, slik at den lett kan gjøres om til en arbeidsplass for flere. En lampe som kan brukes av to som jobber mot hverandre. En vase som endte opp som stumtjener.

Trykk her for å se bilder av StokkeAustads møbler.

Lang reise til Milano

De to designstudentene har jobbet intenst i flere måneder for å få ferdig produktene de har med seg til Milano. Noen av dem har de brukt flere måneder på å utvikle og sette sammen, mens for eksempel stolen de har med seg, ble skrudd sammen på et par dager, og ble akkurat klar til bilen skulle pakkes, og guttene vendte rattet i retning Milano. De har nemlig selv fraktet alle møblene ned til Italia.

Men all jobbingen og den lange kjøreturen var verdt det. Interessen rundt StokkeAustads stand var stor, og det kom flere innom og spurte og gravde da DinSide var der. - Responsen har vært kjempebra, sier Stokke.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer