Ung og fersk design i Milano

MILANO/OSLO (DinSide): Unge designere viser seg frem i Milano denne uken - i håp om å bli oppdaget av en produsent. Bli med på oppdagelsesferd.

Publisert
Sist oppdatert

Europas største møbelmesse

Møbelmessen i Milano går av stabelen i april hvert år. Her møtes de hotte, de etablerte, de trendy og de wannabe designerne. Her handles det inn møbler til butikker over hele Europa. Men ikke minst: Her har unge, uetablerte designere fra hele verden muligheten til å vise seg frem, på Salone Satellite.

Trykk her for å komme rett til bildespesialen.

iSaloni, eller Salone Internazionale del Mobile som messen egentlig heter, sies å være den viktigste møbelmessen i verden. Så er også mange land representert: Hit kommer designere for å vise seg frem, store møbelkjeder stiller ut og innkjøperne leter etter det nyeste nye til sine butikker. I år har messen flyttet til et splitter nytt messeområde utenfor byen. Denne nye messen kunne huset 30 Lillestrøm-messer, minst.

Men det er ikke bare de store firmaene som har stand her. Litt bortgjemt, ytterst på vestsiden av messeområdet, ligger Salone Satellite. Denne delen er en ordentlig messemaskot, og vi blir anbefalt å prioritere denne delen av messen.

Purungt, purferskt

Her stiller de unge, ferske designerne ut sine kreasjoner. Reglene er strenge, og det er vanskelig å få innpass i sattelitten. Møblene som stilles ut må ikke være i produksjon, de må være prototyper, og det er ikke lov å stille ut mer enn tre ganger.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer