Kakao på termos

Unngå at den eksploderer!

Gjør du denne tabben, risikerer du å lage en ufrivillig kakaobombe.

EKSPLOSIV KAKAO: Glemmer du å tømme termosen for kakao etter tur, kan den i verste fall gå i lufte. Foto: Helga Pedersen/Video: Tobias Fjeldvang Vis mer
Publisert

Tidligere i år omtalte Dinside hvordan kakao fra en termos endte opp over hele kjøkkenet til Tana-ordfører Helga Pedersen.

Hvorfor dette kan skje ser du i videoen over.

Heller ikke termos-produsent Stanley anbefaler å bruke termos til kakao - rett og slett fordi melk inneholder bakterier, og det kan være vanskelig å få termosen skikkelig ren etter å ha brukt den til melkeholdig innhold.

Samtidig anbefaler vi deg dette smarte vasketrikset om du vil ha en skinnende ren termos.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer