Unngå ubudne gjester i påsken

Innbrudd er noe som skjer naboen, det. Eller? - Måtte det endelig bare være noe som skjer "alle andre" - men det er dessverre ikke noe man kan forsikre seg helt mot. Statistisk sett øker antall inbrudd med over 35 prosent i påsken.

Publisert
Sist oppdatert

Det er imidlertid et par enkle ting du kan gjøre for å minske sjansen for at akkurat din bolig blir neste stopp på listen for Kasper, Jesper og Jonathan.

Tyverialarm

Å installere en innbruddsalarm er nok den aller beste preventive løsningen. Ikke bare vil tyvene ofte gå forbi hus som er alarmmerket, men skulle de bryte seg inn vil de fort bli skremt bort - og ha kort tid på seg før vekterne kommer. Du slipper med andre ord ubudne gjester som spiser maten din og sover i sengen din.

Det kan imidlertid være vanskelig å få installert tyverialarm på kort varsel, men det er nok noe å tenke på i forkant av neste ferie? De fleste forsikringsselskaper vil også gi deg billigere premie, om du skulle velge å installere en tyverialarm.

Nødløsning: Selv om du ikke får installert tyverialarmen før du drar på påskeferie - bestiller du den nå kan det hende du får et lite alarm-klistremerke med en gang. Nettopp denne lille selvklebende lappen kan være nok til å skremme bort uærlige sjeler. Vil ikke alarmselskapet dele ut før de har installert? Spør naboen/kollegaen med tyverialarm om de har et lite klistremerke til overs.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer