Test av dyrkekasse for innebruk

Urtehagen alle får til

Halleluja! Endelig har vi grønne fingrer!

PLANTEKASSE: Sjekk ut denne supersmarte plantekassen for innebruk! Video: Kristin Sørdal. Klipp: Tobias Fjeldvang Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det ser så lekkert ut. Bugnende potter med fyldige og ferske urter og salat på kjøkkenbenken.

Og hvem vil ikke la seg friste av et lekkert lunsjsmørbrød med mozzarella, tomat og frisk basilikum? Eller hva med å heve fredagstacoen til nye høyder med egenprodusert salat og koriander? Eller litt mynte i lørdagsdrinken?

Men akk: Uansett hvor mye vi har prøvd i løpet av et snart halvt hundreår, ender vi alltid opp med visne urter, på tross av flittig bruk av smarte triks - og utprøving av en og annen mirakuløs selvvannende urtepotte.

Inntil nå.

Med den smarte selvdyrkeløsningen Harvy, får selv vi grønne fingrer - og det (nesten) helt uten å løfte en eneste finger.

Slik virker det

Harvy Nelson Garden er en selvdyrkeløsning for innebruk som er basert på prinsippet om «hydroponisk dyrking».

Som du kanskje skjønner fra betegnelsen, handler det om vann.

Og det er dette som er så genialt:

Her dyrker du rett og slett i en balje med vann. Du må tilsette næring og sørge for lys, men utover det så kan du glemme alt som har med jord, frø og om du vanner for lite eller for mye.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer