Utedo i luksusklassen

Passer selv for presidenter, skal vi tro navnet.

Innvendig er det langt mer fancy. Foto: Prettypottys.com
Innvendig er det langt mer fancy. Foto: Prettypottys.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Dette er ingen vanlig tilhenger. Det er heller ingen campingvogn. Hele doningen skjuler rett og slett et transportabelt "utedo". Passende for presidenter? Ja, skal vi tro navnet er det nok det. Se bilder lenger nede i saken.

Genialt stygg toalettløsning

Presidentutedo

USA. Selvsagt finner vi luksusutedo i USA. Nettstedet Inventorspot omtaler luksus-utedo som en trend i markedet. Vi snakker strengt tatt ikke om utedo slik du og jeg kjenner det fra hytta, men toalettypen vi gjerne stifter bekjentskap med på festivaler og andre utendørs arrangementer.

Og luksustrenden omfatter blant annet speil, blomster, jakkekroker, luftfrisker og til og med tepper som hindrer gjørmetråkk på utsiden. Men utedofasilitetene som enkelte leverandører nå tilbyr går lenger. MYE lenger. Innsiden her er langt mer i slekt med kostbare campingvogner enn med de enkle variantene som du gjerne har testet på festival eller lignende arrangementer.

Bildene vi viser er av utetoaletter fra det amerikanske firmaet PrettyPottys. Firmaet Hibas som er store på utleietoaletter i Norge, har også mer luksuriøse varianter enn den blå standardboksen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer