Utfordrer Jernia

Nå vil Biltema satse i det små.

Foto: Biltema
Foto: Biltema Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Biltema, en av norske handymenns godteributikker, er kjent for sine store varehus, der en kan finne omtrent alt. Nå vil kjeden utvide, men i en litt annen skala en før, skriver selskapet i en pressemelding.

– Vi ønsker å etablere oss på mindre steder også, der det kanskje ikke er grunnlag for et stort varehus. Dermed vil vi dekke mange steder der det ellers ville vært vanskelig å etablere seg, sier styreleder Magne Teigland.

Mandag 13. oktober åpner Biltema sitt første småutsalg på Stord, og det neste som står på Flisa 27. oktober. Kjeden planlegger også å åpne et tredje utsalg innen utgangen av året, men hvor er ikke avgjort enda.

Pristest: Hvor er verktøyet billigst?

Minimize me

De fleste Biltema-varehusene er på flere tusen kvadratmeter, mens de to nye er på henholdsvis 1000 og 750 kvadratmeter. Også vareutvalget vil være halvert, men de fleste varegruppene vil være representert.

- Der du kan velge mellom tolv forskjellige hammere i et varehus, vil de mindre tilby seks av de mest solgte, sier Teigland.

Minivarehusene skal også samarbeide med de større, slik at man kan få skaffet alle varene i Biltemas sortiment. Stord er lenket til Haugesund, Flisa til varehuset på Hamar.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer