Test av vaffeljern

Vaffeljernene som gir de beste vaflene

Vi har testet sju doble vaffeljern. Se hvilket vaffeljern som gir best vafler - og hvilke som er mest praktiske i bruk.

TEST AV VAFFELJERN: Dinside har testet sju doble vaffeljern - og her er det store forskjeller både på brukervennlighet og sluttresultatet. Foto: Kristin Sørdal
TEST AV VAFFELJERN: Dinside har testet sju doble vaffeljern - og her er det store forskjeller både på brukervennlighet og sluttresultatet. Foto: Kristin Sørdal Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Testen ble først publiserte i januar 2019. Løftet igjen til glede for eksisterende og nye lesere som elsker vafler, på selveste Vaffeldagen, 25. mars.

Begynner vaffeljernet ditt å synge på siste verset - også etter at du har prøvd å rense det med en mirakuløs vaskevaffel?

Da er det kanskje på tide å investere i et nytt jern. Men vil du ha et enkelt vaffeljern; altså et som lager en vaffelplate om gangen - eller vil du ha et dobbelt, som altså lager to vaffelplater om gangen?

Vi har tidligere testet enkle vaffeljern, og vinneren blant de ni vi da testet var soleklar.

(Og vi MÅ bare nevne det superkule vaffeljernet fra Sage vi hadde med i forrige test - som faktisk også lagde doble vaffelplater: Ja, det er svinedyrt - men ALDRI har det vært kulere å steke vafler! Se selv i videoen nedenfor.)

Nå har vi satt et knippe med doble vaffeljern til test. Her er det store forskjeller både hva gjelder steketid, stekeresultat - og ikke minst pris.

Og det ene vaffeljernet bør du være ekstra forsiktig med under steking, hvis ikke risikerer du å svi enten hånda di - eller vaflene.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer