Vant du gårsdagens quiz?

Ny sjanse i dag. Svar, og vinn miljøkran fra Gustavsberg.

Sparepære eller glødelampe?  Foto: Colourbox.com
Sparepære eller glødelampe? Foto: Colourbox.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

DinSide Bolig har tidligere skrevet om klimakranen Nautic. I samarbeid med Gustavsberg gir vi dere lesere nå sjansen til å vinne en klimakran.

Den andre delen av konkurransen er nå avsluttet, og det var Leif Kleppe som stakk av med den gjeve prisen denne gang, blant mer enn hundre innsendte bidrag.

Vant du ikke? Fortvil ikke. Det er tre sjanser igjen. Hver dag denne uken, til og med fredag 20. februar, legger vi ut en ny miniquiz med tema miljø. Står du fast, kan vi røpe at svarene vil du finne på DinSide Bolig.

Premien

Premien er en kran til badet fra den svenske baderomsutstyrsprodusenten Gustavsberg, som skal bidra til å redusere strømforbruket ditt. Dette gjør den ved både å senke vanntemperaturen og redusere trykket ut av kranen.

Det finnes også en kjøkkenkran og blandebatteri til dusjen i serien.

For hver miljøkran du bytter til, kan du redusere energiforbruket ditt med 400-500 kWh i året. De rundt 450 kWh du sparer i året tilsvarer at du bruker komfyr eller vannkoker i 300 timer, en 42" LCD-TV (128 watt) i 3.510 timer, en 40 watts lyspære i 11.250, eller en mobillader i 90.000 timer, viser beregninger fra svenske energimyndigheter.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer