Vant du klimakran?

Du har en ny sjanse i dag!

Vant ikke du gårsdagens konkurranse? Prøv igjen i dag! Foto: iStockphoto.com
Vant ikke du gårsdagens konkurranse? Prøv igjen i dag! Foto: iStockphoto.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

DinSide Bolig har tidligere skrevet om klimakranen Nautic. I samarbeid med Gustavsberg gir vi dere lesere nå sjansen til å vinne en klimakran.

Første del av konkurransen er nå avsluttet, og det var Odd-Erik Zimmer som gikk av med seieren blant mer enn hundre innsendte bidrag.

Vant du ikke? Fortvil ikke. Hver dag denne uken, til og med fredag 20. februar, legger vi ut en ny miniquiz med tema miljø. Står du fast, kan vi røpe at svarene vil du finne på DinSide Bolig.

Premien

Premien er en kran til badet fra den svenske baderomsutstyrsprodusenten Gustavsberg, som skal bidra til å redusere strømforbruket ditt. Dette gjør den ved både å senke vanntemperaturen og redusere trykket ut av kranen.

Det finnes også en kjøkkenkran og blandebatteri til dusjen i serien.

For hver miljøkran du bytter til, kan du redusere energiforbruket ditt med 400-500 kWh i året. De rundt 450 kWh du sparer i året tilsvarer at du bruker komfyr eller vannkoker i 300 timer, en 42" LCD-TV (128 watt) i 3.510 timer, en 40 watts lyspære i 11.250, eller en mobillader i 90.000 timer, viser beregninger fra svenske energimyndigheter.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer