Vant du?

Hekkesakskonkurransen er nå avsluttet. Sjekk om du vant her.

Hovedpremien var en splitter ny hekkesaks fra Black & Deker.  Foto: Produsenten
Hovedpremien var en splitter ny hekkesaks fra Black & Deker. Foto: Produsenten Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Konkurransen der du kunne vinne en hekkesaks eller kantklipper fra Black & Decker er nå avsluttet. Her er vinnerne.

I tillegg til at deltakerne måtte svare riktig på tre spørsmål, spurte vi dem også om hva de synes er det beste med våren.

Svarene var så mange og så fine, at vi halvveis i sorteringen hadde lyst til å la konkurransevinnere være konkurransevinnere og heller komme oss ut i det nydelige vårværet selv.

Svarene var mange, med et par gjengangere. Krokus som blomstrer. Sol, lys og varme. Hestehov. Trekkfugler. Menn som tar på seg arbeidsklærne og gyver løs på hagen (!). Og at snøen endelig forsvinner.

Men en konkurranse kan bare ha én vinner, og denne gangen var det Harriet Karlsen fra Saltnes som trakk det lengste strået. Hun svarte på rim:

Piasavkostlyden mot støvete heller, frisk luft, krokus og lysere kvelder, luking i bed og fjerning av bar,og om morra'n fuglekvitter jeg har,kaffekoppen i solveggen smaker,jeg trår til med vafler, mens samboer'n raker,katta soler seg, gnir seg og ålermot våren ingen ting annet seg måler!!

Andrepremien går til Rune Halle fra Slidre, som synes det beste med våren er å våkne til fuglekvitter og vite at en kan bruke gressklipper i stedet for snømåke! I år får han hjelp til å holde plenen i sjakk, også rundt blomsterbedene og rundt trær og busker, med en av de to batteridrevne kantklipperne.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.