Vant to års husleie

Liv fra Lunner vant hovedpremien i EuroAds store husleiekonkurranse.

Sjansen var 1:2,3 millioner, men noen må vinne, og denne gang var det norske Liv som stakk av med hovedpremien. Foto: Facebook.com, Sehvemsomvant.no/DinSide
Sjansen var 1:2,3 millioner, men noen må vinne, og denne gang var det norske Liv som stakk av med hovedpremien. Foto: Facebook.com, Sehvemsomvant.no/DinSide Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

– Jeg krysset nei på alt, så jeg hadde aldri trodd at jeg skulle bli trukket ut. Man tenker jo at det er en konkurranse for dem som bestiller noe eller takker ja til nyhetsbrev, sier Liv fra Lunner til DinSide.

Liv ble trukket ut som hovedvinner blant 2,3 millioner skandinavere i EuroAds store husleiekonkurranse.

Les også: Må du skatte når du vinner i Lotto?

Dette må være en scam!

Skepsisen var stor blant våre lesere da vi skrev om konkurransen der man kunne vinne gratis husleie i 2 år, det vil si: 250.000 kroner. Vi var selv skeptiske da vi ble tipset om den, men konkluderte med at den holdt vann. Samtidig var sjansen for å vinne minimal da det var åpent for deltakere fra hele Skandinavia, og om du ikke trådte forsiktig, kunne du risikere å drukne i spam.

Skepsisen var også stor blant våre lesere. Både i debatten under artikkelen og i mailer til redaksjonen fortalte lesere om spam og telefoner med forespørsler om blant annet krill i etterkant av at de hadde deltatt i konkurransen. Om dette har en driekte sammenheng med konkurransen har vi imidlertid dessverre ikke anledning til å sjekke. Men Liv forteller at hun selv ikke har fått en eneste ny mail eller telefon om noe hun kan relatere til konkurransen, for eksempel krill.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer