25. mars er den internasjonale vaffeldagen.
Noen hevder vi kan takke svenskene for akkurat denne dagen - og selv om svenskene har åpnet grensene for at nordmenn igjen kan passere, frarådes du fremdeles fra å reise av norske utenriksmyndigheter.
Men hva med å friske opp coronatilværelsen med vafler til lunsj, middag eller kvelds i dag?
Her er våre beste vaffeltips.
#1: Ta en vaskevaffel
Det er ikke kun stekepanna og kopper og kar som må vaskes iblant: Også vaffeljernet kan ha godt av en skikkelig rengjøring - men da skal du selvsagt ikke senke det i vaskevann eller legge det i oppvaskmaskina.
Den beste måten å rengjøre vaffeljernet på, er med en vaskevaffel.
En vaskevaffel er en blanding av mel, salt og vann som du steker som en vanlig vaffel - men som du altså kaster etterpå.

Denne vaffelen kan du vaske vaffeljernet med
Det er temmelig enkelt - og det gjør underverker på vaffeljernet dersom du kanskje synes røra setter seg fast eller det rett og slett ser ut som om det trenger en runde med rengjøring.
I vår artikkel om vaskevaffel finner du oppskrift og fremgangsmåte.

Dette er best i test!
#2: Det beste vaffeljernet
Vaffeljernet har faktisk stor betydning for hvor gode vaflene blir. Det er blant annet stor forskjell på om vaffeljernet lar vaffelen heve og bli sprø og luftig - eller om det bare klapper sammen røra så det blir som en flat og uinspirert, kjedelig vaffel.
Vi har testet både doble vaffeljern og enkle vaffeljern - og for begge produkttypene er det store forskjeller.
Her kan du lese vår ferskeste test av enkle vaffeljern - og se hvilket som vinner og terningkast for de andre.
Her kan du lese vår test av doble vaffeljern - og se både vinneren og terningkastene for alle de sju vaffeljernene i testen.
Her er også Dagbladet Pluss sin siste vaffeljern-test.

Dobbeljernet som lager de beste vaflene
#3: Det kuleste vaffeljernet
Dette må vi bare nevne, for selv om det er noen år siden vi gjorde testen, har dette frest seg fast i minnet - og det gjelder ikke bare oss men også andre som fikk oppleve det ganske så spesielle vaffeljernet.
Ja, det er dyrt - og ja, det lager ikke den klassiske norske vaffelen - men det lager absolutt fantastisk gode vafler. Og har veldig kule funksjoner.
Det omtalte vaffeljernet fra Sage inngår i vår test av vaffeljern - men du kan også se videoen her:
#4: Hva har du på vaffelen?
Holder du deg til syltetøy og ost på vaffelen? Hvorfor ikke prøve noe nytt:
Da Dinside spurte leserne om hva de har på vaffelen, fikk vi mange gode tips som vi også har testet ut på privaten i ettertid - og mye av det har smakt overraskende godt på tross av at vi har vært mildt sagt skeptiske i utgangspunktet:
For eksempel makrell i tomat på vaffelen.
Vi kan også nevne egg og kaviar, salami eller ketsjup og løk.
Har du andre tips eller favoritter? Del dette i debatten nedenfor eller på Facebook.

- Prøv dette på vaffelen!
#5: Andre ting du kan steke i vaffeljernet
Har du vaffeljern men er ikke hypp på vafler akkurat nå?
Det er mye vaffeljernet kan brukes til, som ikke er vafler:
Du kan steke bacon i vaffeljernet eller lage brownies - eller røstipoteter.